Ons aanbod

Bij Sportcentrum Louwerse kunt u terecht voor verschillende typen vechtsporten. Op deze pagina vindt u ons complete aanbod.

Karate

Ontstaan in Japan, maar tegenwoordig is deze vechtsport ook erg populair in het Westen. De nadruk bij deze vechtkunst ligt op het gebruik van stoot-, trap- en afweertechnieken. In sommige stijlen komen ook worp-, klem- en worsteltechnieken voor.

Kickboksen

Bij kickboksen mogen zowel de handen als de benen gebruikt worden. Het vindt zijn oorsprong in Japan en Amerika. Kickboksen is ideaal voor het ontwikkelen van lenigheid, kracht, conditie en spieren.

Taekwondo

Taekwondo komt uit Korea en de nadruk bij deze ongewapende vechtkunst ligt op zelfverdediging. Er zullen dus veel blokkeringstechnieken langskomen, maar ook trappen en stoten zullen aan bod komen.

Judo

Deze  zelfverdedigingskunst vindt zijn oorsprong in Japan. Naast het leren van houdgrepen, worpen en armklemmen zal u tijdens een Judoles leren hoe u steviger in uw schoenen kunt staan.

Mixed Martial Arts (MMA)

MMA combineert technieken uit verschillende vechtsporten. Staande technieken worden met grondtechnieken gecombineerd, om zo tot een allround vechtsport te komen. Het is de laatste jaren enorm populair geworden.

Krachttraining

Krachttraining kan uw vechtsportprestaties enorm doen verbeteren en is daarom de perfecte aanvulling op uw trainingsregime. Door middel van gewichten kunt u bijvoorbeeld uw spieren trainen, maar u kunt ook werken aan uw conditie middels fitness.

Personal training

Naast groepslessen in vechtsport, kunt u bij ons ook terecht voor personal training. Hierin kunnen wij extra goed rekening houden met uw individuele ontwikkelen. Aan de hand van uw doelen, wensen en vaardigheden zal er een trainingsschema opgezet worden. De personal trainer zal u elke stap van het proces begeleiden om tot een zo succesvol mogelijk resultaat te komen.